fbpx

Restorativ Yoga

Yoga er godt, når du føler, at du har brug for en pause fra hverdagen, eller når du vil forkæle dig selv – mentalt såvel som fysisk.  

Gør noget godt for dig selv og brug 1,5 time på selvomsorg og at komme fra gøren til væren. 


Drop in – nye datoer på vej

Restorativ yoga er for nervesystemet. Den mildeste yoga form, hvor kroppen er støttet af udstyr, så der er plads til at give slip på alle spændinger og blot lade kroppen falde helt til ro.  

Ikke to kroppe er ens, derfor er det måske noget forskelligt der er brug for, og det er der plads til. Her er der plads og rummelighed til dig og alt hvad du kommer med, du bliver mødt med omsorg og opmærksomhed.

Jeg bruger klangskåle undervejs, så du kan nyde deres beroligende lyde og vibrationer, som kan være en hjælp til at kroppen kan give slip og falde til ro. 

Hjælper dig med at være i nuet

Forebygger stress

Får dig til at slappe af og løsner spændinger

Skaber balance i krop og sind

Forbedrer søvnen

Mentalt åndehul

Støtter immunforsvaret

Giver mere energi og livsglæde

Støtter fordøjelsen

FAQ

Hvem har gavn af restorativ yoga?

Restorativ yoga er for nervesystemet. Den mildeste yoga form, hvor kroppen er støttet af hjælpemidler så der er plads til at give slip på alle spændinger og blot lade kroppen falde helt til ro. Så er du mest i hovedet eller har en fortravlet hverdag, måske endda stresset, så er dette en god måde at komme ned i kroppen på.

Sådan foregår restorativ yoga

Soul in Flow restorativ foregår i min klinik på små hold, som pt er på maks 3 personer.

Din krop bliver støttet af udstyr, så kroppen kan få lov at slappe fuldstændig af. Jeg hjælper dig, så du bliver støttet på den bedst mulige måde, du skal blot mærke hvad din krop kalder på.

 

Hvad skal jeg medbringe?

Dig selv og din nysgerrighed, alt andet står jeg for når du kommer til restorativ yoga i Hvidovre, medmindre du føler dig mere tryg ved at medbringe dit eget udstyr.

Hvad skal jeg have på?

Sørg for at du har blødt og behageligt tøj på. Tag gerne en ekstra tyk trøje og et par varme sokker med. Når kroppen får lov at slappe af, kan du begynde at fryse, derfor er lag på lag tøj rigtig godt.

Hvor længe varer en klasse og hvad koster den?

Varighed er 1,5 time.
Prisen er:
150 kr. for drop in om torsdagen

Soul in Flow

Adresse

Grænsevej 24
2650 Hvidovre

Book tid

Tør du lytte til det din krop har at fortælle?

Åbningstider

Efter aftale