fbpx

Klangmeditation

Klangmeditation foregår i små grupper og er en hurtig, men særdeles effektiv, genvej til ro og afstresning.

Under en klangmeditation hjælper klangskålenes toner dig og de andre dybt ned i en afslappet tilstand, måske endda helt hen i søvnen, mens jeg guider jer den første del af meditationen. Resten af tiden får du og de andre lov til at nyde de afslappende toner. 

God hvis du har svært ved at slappe af

Effektfuld ved mental uro og angst

Effektiv mod stress, tankemylder og søvnløshed

Giver ro og fornyet energi til kroppen

FAQ

Sådan foregår klangmeditationen

Du ligger ned og slapper af på din medbragte yogamåtte sammen med resten af gruppen. Jeg har et tæppe og øjenpude, hvis du har lyst til at bruge det. Det er et effektivt middel til at ’afskærme med’, så du kan dykke ned i din egen verden. 

Jeg stiller skåle foran mig og rundt omkring i lokalet, som jeg anslår undervejs. Alle vil herefter kunne høre både tonerne og mærke vibrationerne fra klangskålene.

Under klangmeditationen synker du dybere og dybere ind i roen og oplever en helt særlig følelse af at være dybt tilstede i dig selv og i nuet.

Klangmeditationen tager en time.

Hvad kræver det af mig bagefter?

For at få mest muligt ud af behandlingen er det bedst, hvis du tager det roligt resten af dagen og sørger for at drikke rigeligt ved vand de næste 24 timer. En klangmeditation er nemlig en udrensning af affaldsstoffer på samme måde som en healing eller kropsterapi. 

Hvor længe varer en klangmeditation og hvad koster den?

Varighed er 1 time
Prisen er 120 kr.

Soul in Flow

Adresse

Grænsevej 24
2650 Hvidovre

Book tid

Tør du lytte til det din krop har at fortælle?

Åbningstider

Efter aftale