fbpx

Klangmassage

Klangmassage er en blid massage på celleniveau – uden berøring, men via klang. Formålet er at genetablere flowet i kroppen og løsne op for eventuelle blokeringer, så energierne i din krop igen kan flyde frit.

Vibrationerne fra klangen går dybt ind i kroppen og har en beroligende og afstressende effekt. Klangskålenes over- og undertoner trækker dig ned i en dyb afspændt tilstand, hvor nervesystemet afstresses og hjerneaktiviteten nedsættes (også kaldt theta tilstand), hvilket stilner tanker og uro. Det er den samme tilstand, man kommer i under meditation og let søvn. 

I klangmassagen bruger jeg forskellige klanginstrumenter som tibetanske klangskåle i forskellige størrelser, vindklokker og rainsticks. 

Klangmassage er særlig effektivt mod:

Uro, tankemylder og manglende evne til at slappe af

Nervøsitet og koncentrationsbesvær

Hovedpine, migræne eller tinitus

Søvnproblemer og energiunderskud

Blokeringer eller smerter i kroppen (fx gigt, menstruationssmerter, lændesmerter)

Svimmelhed

Maveproblemer

Stress

PTSD

Depression

Angst

Komme fra gøren til væren

FAQ

Hvem har gavn af klangmassage?

Klangmassagen er for alle, der trænger til at komme fra hovedet og ned i kroppen.

Den kan både bruges som en “her og nu behandling” til at afstresse og vitalisere krop og sind med. Den hjælper dig til at opnå en dyb afslappethed, slippe stress og tanker, frigøre spændinger og blokeringer i kroppen og frem til en tilstand af indre fred og ro.

Men klang kan også bruges som et led af en dybere healingsproces, der reducerer dybereliggende stress og ubalancer i din krop. I et forløb med flere behandlinger arbejder vi henimod en større vedvarende balance, nærvær, velvære og tilstedeværelse.

Hvis du normalt ikke bryder dig om berøring (som under en almindelig massage) er klangmassagen særligt god til dig. 

Sådan foregår klangmassagen

Vi starter med en kort snak, hvor du fortæller hvilke symptomer, problemstillinger og fysiske/psykiske problemer, du foretrækker, at vi arbejder med. 

Behandlingen foregår i min klinik, hvor du ligger fuldt påklædt på briksen.

Jeg slår klangskålene an og anbringer dem omkring dig og på dig, og spiller blidt og afdæmpet på skålene undervejs. Klangene fra skålene finder kroppens blokeringer og ubalancer og løsner op.

Under en klangmassage mærker du måske kulde, varme eller sitren. Du kan blive følelsesmæssigt påvirket, maven kan begynde at rumle, tarmene kan komme på arbejde, der kan komme kriller i halsen osv. Alt dette er helt normalt. 

Hvad kræver det af mig bagefter?

For at få mest muligt ud af behandlingen er det bedst, hvis du tager det roligt resten af dagen og sørger for at drikke rigeligt ved vand de næste 24 timer. En klangmassage er nemlig en udrensning af affaldsstoffer på samme måde som en healing eller kropsterapi. 

Hvad kan jeg opleve efterfølgende?

Du kan også opleve at blive påvirket af forskellige følelser bagefter. Måske du bliver vred eller ked af det. Måske du oplever et forhøjet energiniveau. Uanset hvad er mit bedste råd til dig at have tid til at være i det, der efterfølgende opstår. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte mig, hvis der kommer eftervirkninger, du er i tvivl om.

Hvor længe varer en session og hvad koster den?

Varighed er ca 30-60 minutter – afhængig af din krop og hvad du kommer med.
Prisen er 800 kr.

Soul in Flow

Adresse

Grænsevej 24
2650 Hvidovre

Book tid

Tør du lytte til det din krop har at fortælle?

Åbningstider

Efter aftale