fbpx

Healing massage

Healing massagen er en helkropsmassage med blide strøg, der virker beroligende på krop og sind og støtter dit energisystem i at finde balance. Den består kort og godt af en samtale, en fysiurgisk massage og healing – med udgangspunkt i de kinesiske meridianbanerne.

God ved fysiske skavanker som hovedpine, ryg- og nakkesmerter

God til dig der kæmper med angst, depression og stress

God som terapiform, hvis du går igennem en livskrise eller har ubalancer i dit liv

FAQ

Hvem har gavn af healing massage?

En healing massage er en afspændende kropsmassage og et dybt redskab til personlig udvikling. Den er særligt god for dig, der søger en dyb, indre ro for bedre at kunne mærke din krop og følelser.

Måske du er plaget af gamle oplevelser og stemninger, der giver dig spændinger i det daglige. Måske du kæmper med dårligt arbejdsmiljø, hovedpine, mobning, sorg og stress, som har sat sig i din krop som muskelspændinger, allergier, søvnløshed, udbrændthed eller fordøjelsesproblemer.

Uanset om det fysiske eller psykiske skavanker, så går en healing massage ind og løsner op for kroppens spændinger. Det er en behandling, som du vil kunne mærke både fysisk og mentalt.

Sådan foregår healingen

Behandlingen foregår i min klinik, hvor du ligger på, i dit undertøj. Jeg bruger en healingsenergi samtidig med, at jeg går ind og masserer med blide, blide strøg.

Under en healing massage mærker du måske kulde, varme eller sitren. Du kan blive følelsesmæssigt påvirket, maven kan begynde at rumle, tarmene kan komme på arbejde, der kan komme kriller i halsen osv. Alt dette er helt normalt. 

Hvad kræver det af mig bagefter?

For at få mest muligt ud af behandlingen er det bedst, hvis du tager det roligt resten af dagen og sørger for at drikke rigeligt ved vand de næste 24 timer. En healing massage er nemlig en udrensning af affaldsstoffer på samme måde som en healing eller kropsterapi.

Hvad kan jeg opleve efterfølgende?

Du kan også opleve at blive påvirket af forskellige følelser bagefter. Måske du bliver vred eller ked af det. Måske du oplever et forhøjet energiniveau. Uanset hvad er mit bedste råd til dig at have tid til at være i det, der efterfølgende opstår. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte mig, hvis der kommer eftervirkninger, du er i tvivl om.

Hvor længe varer en session og hvad koster den?

Varighed er ca 1 time og 20 minutter.
Prisen er 950 kr.

Soul in Flow

Adresse

Grænsevej 24
2650 Hvidovre

Book tid

Tør du lytte til det din krop har at fortælle?

Åbningstider

Efter aftale