fbpx

Healing

Formålet med chakra healing er at genskabe balance, ro og harmoni i dig selv og dit liv. Når du åbner op for de ting, der ligger og blokerer, kommer der igen flow igennem kroppen. På den måde frigøres smerter og spændinger i kroppen, tankemylder reduceres og du får overblik og overskud. Chakra healing bidrager også til din krops evne til at helbrede sig selv.

I den healing jeg benytter mig af, arbejder jeg både ud fra det indiske chakra system og meridianbanerne fra kinesisk medicin samt akupressurpunkter, hvis jeg mener, det er gavnligt for dig.

Løsner blokeringer, både fysisk og psykisk

Effektfuld ved mental uro og angst

Effektiv mod stress, tankemylder og søvnløshed

Hjælper kroppen med at heale sig selv, f.eks. ved healing efter en operation

Giver ro og fornyet energi til kroppen

Følelsen af blot at være

FAQ

Hvem har gavn af healing?

En chakra healing går ind og løsner op for kroppens spændinger, og er derfor rigtig god til stress og angst. Men har du et åbent sind og et ønske om at få det bedre, har alle gavn af en healing. 

Healing kan sagtens benyttes som en selvstændig behandling men kan også fungere som et supplement til andre behandlingsformer. Jeg tilbyder også healing massage, der er mere fysisk.

Sådan foregår healingen

Behandlingen foregår i min klinik, hvor du ligger fuldt påklædt på en briks. Jeg starter med at scanne for at mærke, hvor der er nogle blokeringer eller nogle ubalancer i din krop. Oftest lægger jeg mine hænder på kroppen.

Under en chakra healing mærker du måske kulde, varme eller sitren. Du kan blive følelsesmæssigt påvirket, maven kan begynde at rumle, tarmene kan komme på arbejde, der kan komme kriller i halsen osv. Alt dette er helt normalt. 

Healingen tager som regel ca. 1 time.

Hvad kræver det af mig bagefter?

For at få det mest optimale ud af behandlingen er det bedst, hvis du tager det roligt resten af dagen og sørger for at drikke rigeligt med vand de næste 24 timer. En healing udrenser nemlig affaldsstoffer på samme måde som en massage eller kropsterapi gør det. 

Hvad kan jeg opleve efterfølgende?

Du kan også opleve at blive påvirket af forskellige følelser bagefter. Måske du bliver vred eller ked af det. Måske du oplever et forhøjet energiniveau. Uanset hvad er mit bedste råd til dig at have tid til at være i det, der efterfølgende opstår. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte mig, hvis der kommer eftervirkninger, du er i tvivl om.

Hvor længe varer en session og hvad koster den?

Varighed er ca 1 time
Prisen er 800 kr.

Soul in Flow

Adresse

Grænsevej 24
2650 Hvidovre

Book tid

Tør du lytte til det din krop har at fortælle?

Åbningstider

Efter aftale