fbpx

Healing

Formålet med chakra healing er at genskabe balance, ro og harmoni i dig selv og dit liv. Når du åbner op for de ting, der ligger og blokerer, kommer der igen flow igennem kroppen. På den måde frigøres smerter og spændinger i kroppen, tankemylder reduceres og du får overblik og overskud.

Klangmassage

Vibrationerne fra klangen går dybt ind i kroppen og har en beroligende og afstressende effekt. Klangskålenes over- og undertoner trækker dig ned i en dyb afspændt tilstand, hvor nervesystemet afstresses og hjerneaktiviteten nedsættes (også kaldt theta tilstand), hvilket stilner tanker og uro. Det er den samme tilstand, man kommer i under meditation og let søvn.   

Klangmeditation

Det er et effektivt middel til at ’afskærme med’, så du kan dykke ned i din egen verden. 

Under klangmeditationen synker du dybere og dybere ind i roen og oplever en helt særlig følelse af at være dybt tilstede i dig selv og i nuet.

Yoga

Yoga er godt, når du føler, at du har brug for en pause fra hverdagen, eller når du vil forkæle dig selv – mentalt såvel som fysisk. 

Healingsmassage

Healing massagen er en helkropsmassage med blide strøg, der virker beroligende på krop og sind og støtter dit energisystem i at finde balance. Den består kort og godt af en samtale, en fysiurgisk massage og healing – med udgangspunkt i de kinesiske meridianbanerne.

Behandlinger

Lad dig inspirere

Soul in Flow

Adresse

Grænsevej 24
2650 Hvidovre

Book tid

Tør du lytte til det din krop har at fortælle?

Åbningstider

Efter aftale